Vadonatúj dal

2023.04.14. 09:44

Kiscsillag love song: Tulajdonképpen - Videó!

Különleges koprodukcióban született meg a zenekar legújabb videoklipje.

A Kiscsillag zenekar vadonatúj klippel jelentkezett

Fotó: Kiscsillag

Lovasi András számára a 2023-as év leginkább az újra aktív Kispál és a Borzról (lemezfelvétel, nemzetközi turné), illetve a Lovasi néven futó projektről (zenekaros és szólókoncertek) szól, azonban a párhuzamosan futó projektek mellett nem feledkezik meg az idén 18. életévét betöltő zenekaráról, a Kiscsillagról sem. Olyannyira, hogy a Kiscsillag kirukkolt egy vadonatúj dallal, melynek címe: Tulajdonképpen. 

A számhoz készült videoklip pedig egy különleges koprodukció eredménye: a Loupe Színházi Társulás szintén teljesen új alkotása, a Becsapódás című előadás rendezője, Horváth János Antal a darab tematikájába építve alkotta meg a Kiscsillag-dalhoz a klipet. Az előadás és a klip színészgárdája meglehetősen erős: Ullmann Mónika, Földes Eszter, Lengyel Tamás és Molnár Áron mutatja meg a nézőknek, hogy milyen az, amikor egy hétköznapi, megszokott helyzetbe egyszer csak radikálisan lép közbe a külvilág. Bár Lovasi András szerint „végül is ez egy egyszerű szerelmes dal”, de ahogy tőle megszokhattuk, ennél azért többről van szó. A Becsapódás előadás a Marczibányi Téri Művelődési Központban fut, míg a Tulajdonképpen dalt a Kiscsillag már ezen a tavaszon beépítette koncertműsorába.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában