Döntöttek

2023.04.05. 10:39

Kiderült, ki lesz Varga Judit utóda a Miskolci Egyetem alapítványában

Korábbi kurátor kapta a tisztséget, miután dr. Varga Judit igazságügyminiszter február 15-én lemondott posztjáról.

A Miskolci egyetem főépülete

Fotó: ÉM

Személyi kérdésekről is döntött a Miskolci Egyetem fenntartója, az Universitas Miskolcinensis Alapítvány kuratóriuma néhány nappal ezelőtti tartott ülésén, olvasható az egyetem honlapján. A testület elnökévé Fükő Lászlót, a kuratórium korábbi tagját választották. 

Fükő László, mint az  Universtitas Miskolcinensis Alapítvány kurátora tartott beszédet a februári diplomaosztó ünnepségen
Fotós: Bujdos Tibor

Fükő László, a BOSCH miskolci gyárigazgatója  2020. augusztus 1-jétől kurátora az Universitas Miskolcinensis Alapítványnak. A Miskolci Egyetemet fenntartó alapítvány testületébe új tagként Világi Oszkár, a MOL-csoporthoz tartozó Slovnaft vezérigazgatója és igazgatótanácsának elnöke érkezett.

A személyi változásokra vonatkozó döntést azért kellett meghoznia az alapítványnak, mert a testület korábbi elnöke, dr. Varga Judit 2023. február 15-én lemondott kuratóriumi tagságáról.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában