Jótékonyság

2023.04.08. 07:30

Itt lesz szombaton forgalomlassítás Miskolcon motoros felvonulás miatt

A „Két keréken az Életekért” című jótékonysági roadshow-n a két és fél éves Baka Krisztián gyógyításársa gyűjtenek 10 és 12 óra között, a Tudomány és Technika Háza előtt.

ÉM

Lehoczki László a Spider Mentőcsoport vezetője és Lehoczki Éva is ott lesz az akción

Fotó: Bujdos Tibor

Április 8-án, szombaton 10 órától a Tudomány és Technika Háza előtti tér – Corvin utca – Széchenyi utca – Hunyadi utca – Kálvin János utca – Papszer utca – Mindszent tér – Görgey utca útvonalon motoros felvonulást rendeznek, emiatt a felvonulók elhaladásáig az útvonalon közlekedő autóbuszok és villamosok esetében néhány perces késésére kell számítani. Az MVK Zrt . kéri az utasok szíves türelmét és megértését. 

A felvonulók a helyszínről 30-40 perces kört tesznek. Érkeznek a veterán motorosok, a Spider mentőcsoport, a Jockey Jockers és a Vad Kelet zenekar és még sokan mások.

Kómába esett 

A két és fél éves Baka Krisztián teljesen egészséges kisfiú volt, de 8 hónapos korában agyhártyagyulladást kapott és kómába esett. A kómából már úgy ébredt fel, hogy elveszítette a látását és a hallását. Az adományok az ő gyógyulását segítik.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában