Lego parádé

2023.04.13. 13:00

A legnagyobb kockagyűjtemény érkezik Miskolcra

A látogatók kétmillió kockából láthatnak elképesztő egyedi alkotásokat és különleges gyári készleteket.

ÉM

Legózás...

Április 15-én, szombaton reggel 9 órakor nyílik az Ady Endre Művelődési Házban a kétnapos Kockanapok Lego Építmények Kiállítása és Játszóház. A legutóbbi miskolci Kockanapok óta eltelt időszakban több mint száz építménnyel bővülve ez lesz a rendezvénysorozat eddigi legnagyobb kiállítása – ígérik a szervezők. A kreációk filmjeleneteket, videójáték-jeleneteket mutatnak be, de az érdeklődők találkozhatnak Harry Pottertől a Marvel és DC világ szuperhősein keresztül a Csillagok Háborúja ikonikus jelenetei mellett film klasszikusokkal is, mint például Kevinnel a Reszkessetek betörőkből. Gigantikus építmények tekinthetők meg a világ csodái és ismert épületei közül.  

Továbbá a gépeket, járműveket kedvelők is kedvükre szemezgethetnek a végeláthatatlan kollekcióban. Megannyi mozgó építmény is kiegészíti a kiállítás színes anyagát. Mindemellett a gyerekek egyedülálló kreatív foglalkoztató és játszóházban játszhatnak. Nyitva tartás: szombaton és vasárnap 9-től18 óráig.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában