Találkozó

2023.03.10. 10:36

Sajtósok lepték el a rendőrséget

Ezúttal nem a rendőrség jelent meg a sajtóban, hanem a sajtó jelent meg a rendőrségen.

BOON

Czinege László köszönetet mondott a jó együttműködésért

Fotó: Bujdos Tibor

Czinege László rendőr dandártábornok, vármegyei rendőr-főkapitány a főkapitányság és a megyében működő rendőr-kapitányságok vezetőivel közösen várta a rendőrséggel rendszeres szakmai kapcsolatban álló médiatartalom-szolgáltatók munkatársait egy sajtóreggelivel egybekötött kötetlen megbeszélésre pénteken reggel. A március 15-ei Magyar Sajtó Napja alkalmához igazított eszmecsere lehetőséget biztosított, hogy értékeljék az elmúlt évet, és az idei lehetőségekről is egyeztethessenek, illetve kötetlen beszélgetés keretében ismerkedjenek egymással.

Elsőként Janasóczki Attila alezredes, a főkapitányság szóvivője köszönte meg az együttműködést a sajtó megjelent képviselőinek. Röviden tájékoztatást adott a főkapitányság tavalyi kommunikációs munkájáról, milyen akciókat, megjelenéseket szerveztek, illetve arról is érdekes számadatokat közölt, hogy a sajtó hány megkereséssel fordult hozzájuk, illetve ők mennyit kommunikáltak a médiatartalom-szolgáltatókkal.

Czinege László szintén megköszönte a sajtó munkáját a szabad sajtó napja alkalmából, és, hogy hitelesen mutatják be a mindennapi munkájukat. Bemutatta a kapitányságvezetőket és megköszönte a kollégáinak is a munkát, illetve hogy jó kapcsolat működik a főkapitányság és a sajtó között. Ezt követően emléklapot adott át a megjelenteknek, egyenként is kezet szorítva mindenkivel. A sajtóreggeli hátralevő része kötetlen beszélgetéssel telt, mint elhangzott az eseményt szeretnék hagyománnyá tenni, és a jövőben is megszervezni.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában