Pályázati forrásból

2023.03.30. 12:48

Identitáserősítő rendezvények a vármegyeházán

Véget ért a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegye Önkormányzatának konzorciumi vezetésével megvalósított „Identitás erősítése Borsod-Abaúj-Zemplén megyében” elnevezésű projekt.

Fotó: MW

A Széchenyi 2020, Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében 500 millió forint európai uniós vissza nem térítendő támogatás felhasználásával több mint 350 rendezvény valósult meg, ezáltal szinte a vármegye minden nagyobb településén volt valamilyen identitáserősítő esemény  az elmúlt két évben.

 


A programok közül ismertebb a „Pálinka Rally”, illetve a „Megyenap”, melyek az üzleti kapcsolatépítést éppúgy támogatták, mint a befektetésösztönzést, vagy a helyi értékek bemutatását. Emellett olyan kisebb közösségi akciók is megvalósultak, mint a gyermekeknek szervezett klímavédelmi roadshow, közlekedésbiztonsági programok és sportrendezvények. A projektből az identitás erősítésével  párhuzamosan imázsfejlesztésre is sor került, a célokhoz illeszkedő új arculat került kialakításra, ezzel együtt új logót kapott Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában