Kellemetlen

2023.03.18. 10:30

Elfelejtett fizetni a benzinkúton a polgármester, a rendőrök fordították vissza

Azt mondta, azt hitte, a felesége már rendezte a számlát.

BOON

Fotó: Gazdag Mihály

Kellemetlen történet esett meg a vármegyénkbeli Szegilong polgármesterével, számolt be róla a Blikk. A településvezető egy fővároshoz közeli benzinkúton tankolt, majd fizetés nélkül elhajtott. Az autójára körözést adtak ki, így a rendőrök állították meg, már majdnem az otthona közelében és kérték, hogy forduljon vissza és rendezze a számlát. Talárovics László a fiát kérte meg, hogy menjen vissza és rendezze a számlát.

– Egyszerűen elfelejtettem kifizetni. Nem nagy összeg, 10 ezer forintról volt szó! Bementem a mosdóba, egy hot-dogot is kértünk, én meg beültem a kocsiba, mert azt hittem, a nejem már rendezte a számlát. Már majdnem otthon voltunk, amikor a rendőrség megállított. Azonnal szóltam a fiamnak, menjen vissza, ő Miskolcról elindult. Biztos mással is történt már ilyen! Velem még sosem fordult elő, de sajnálom, hibáztam – mondta a lap kérdésére Talárovics László.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában