Programajánló

2023.03.05. 16:06

Családi Ásvány- és Dinónapok a 10 éves Pannon-tenger Múzeumban

Különleges programmal készül a Herman Ottó Múzeum a következő hétvégére a legkisebbek számára.

A gyerekek imádják a Pannon Tenger múzeum kiállításait

Fotó: Bujdos Tibor

Családi Ásvány- és Dinónapokat tartanak március 11-én és 12-én a Herman Ottó Múzeumban, a Pannon-tenger Múzeum Kiállítóépületében. A szervezők ígérik, a „Dinók földjén” kiállításban található röpképtelen időgépet ezúttal működésre bírják, mégpedig a mese erejével. Az Óperenciás tengeren túli kíváncsi mesehősük százmillió évet utazik vissza az időben, hogy megismerje ősei, a dinoszauruszok életmódját, szokásait. Erre a programra invitálják az érdeklődőket, akik egyben részesei lesznek az ünnepnek is, hiszen 10 éves Pannon-tenger Múzeum. A mesejáték időtartama: 30 perc, kezdési időpontok szombaton és vasárnap: 10:00; 10:40; 11:20. 

A kiemelt program ideje alatt (10:00–12:00 óra között) a Dinók Földjén – MezoZOOikum című állandó kiállításuk csak az előadáson résztvevők számára lesznek látogathatók. Az Ásvány- és Dinónapok kereti közt megtekinthető kiállítások: A Kárpátok ásványai, Dinók Földjén – MezoZOOikum, Őserdei ösvényeken - A bükkábrányi mocsárciprus-erdő és kora.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában