Fesztiváli hangulatban

2023.03.05. 08:00

Civilek is bemutatkozhatnak a Kocsonyafesztiválon - videóval!

Térítésmentesen igénybe vehető sátrakat kínált számukra a miskolci önkormányzat.

Fotó: Bujdos Tibor

Több civil egyesület önkéntesei vettek részt szombaton a Szinva teraszon található, civil szervezeteknek fenntartott sátrakban, ahol mindenféle programokkal fogadták az érdeklődőket a Kocsonyafesztiválon. Szép számmal keresték fel őket az érdeklődők, akik így megismerkedhettek tevékenységükkel,  és információt kaphattak róluk.

Bemutatkozhatott például szombaton a Miskolci Diák Önkormányzat, a Miskolci Keresztyén Testvérgyülekezet, a Páli Szent Vince Szeretetszolgálat, a Miskolci Otthon Segítünk Alapítvány, a Mondjunk mancsot!, a Miskolci Nagycsaládosok Egyesülete, a Következő Generáció Alapítvány, a Miskolci Gombász Egyesület, a Miskolci Áldozatsegítő Központ, a Madármentő Állomás Mályiból és még hosszan sorolhatnánk. A civilek vasárnap is ott lesznek a Szinva teraszon. Találkozhatnak a felsoroltakon túl például az Észak-Keleti Átjáró Egyesület, az Avasi Arborétum Fenyőkert, a Tappancs Segítőkutyás Egyesület, valamint a Magyar Vöröskereszt B-A-Z Megyei Szervezete Tű-cérna Szeretet társadalmi vállalkozás képviselőivel is délelőtt 10 és délután 2 óra között.

Videós tartalmaink továbbra is megtalálhatóak a YouTube csatornánkon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában