Bejelentés

2023.03.03. 18:00

Veres Pált támogatja Miskolcon a Jobbik

A Jobbik-Konzervatívok bejelentette, hogy Miskolcon Veres Pál polgármester mögé sorakozik fel a jövő évi önkormányzati választáson.

ÉM

Veres Pál néhány hete jelentette be, hogy újraindul a polgármesteri címért

Fotó: Bujdos Tibor

A Jobbik hivatalos indoklása szerint Veres Pál olyan lokálpatrióta, aki „központi pártérdekektől mentesen, a helyi érdekek figyelembevételével végzi munkáját”. 

Szarka Dénes, a Jobbik miskolci elnöke érdeklődésünkre közölte, hogy közösségük értékelte az elmúlt négy év munkáját és eseményeit, az együttműködés eredményeit, ezek alapján döntöttek úgy, hogy támogatják Veres Pált.  

Szarka Dénes, a Jobbik miskolci elnöke | Fotós: Ádám János

Veres Pál programját eddig is ismertük és a körülményeket is, amelyek sok esetben jelentősen korlátozták lehetőségeit, lehetőségeinket. Természetesen az elmúlt évek tanulságai alapján több programpontot egyeztetni, aktualizálni kellett és kell is.

Hozzátette: „Az együttműködés részletein továbbra is dolgozni fogunk, de nem pártlogikán alapuló feltételek, hanem közös értékek mentén. Az elmúlt évek számos nehézsége külső körülményekből fakadt, ám ezek bizonyos esetekben belső hibákat is segítettek a működésben feltárni.”

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában