Születésnapos óvoda

2023.02.23. 14:10

A gyermekek nevelési igényeiről tanácskoztak

„Hátrányos helyzetű gyermekek az óvodában” címmel tartottak konferenciát csütörtökön Miskolcon, a városháza dísztermében.

Nagy-Hankó Krisztina

„Hátrányos helyzetű gyermekek az óvodában” címmel tartottak konferenciát csütörtökön Miskolcon, a városháza dísztermében.

Fotó: Ádám János

A MIÓVI Nyitnikék Tagóvodájának Pereckék Alapítványa szervezte az eseményt, amely az óvoda 50. születésnapjához kapcsolódik és a 2022 őszén kezdődött programsorozat része. 

Miskolci óvodapedagógusok, családsegítők, szociális munkatársak - mintegy hetvenen – vettek részt a szakmai tanácskozáson. Ők munkájuk során hátrányos helyzetű gyermekekkel foglalkoznak. A NEA pályázat támogatásával megvalósuló rendezvénysorozat első alkalmán ősszel, a régi dolgozóknak tartottak összejövetelt, majd az óvodás gyermekeknek kaptak élményszerző programokat és lesz egy szülőkkel közös tavaszváró eseményük is - tudatta Palik Szilvia, a Nyitnikék Óvoda tagintézmény-vezetője. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában