Meseautó

2023.02.23. 20:00

„Katyi” Sajóbábonyba érkezik

Ha a Meseautót szerette, ezt a darabot imádni fogja - ígérik a szervezők.

ÉM

Részlet a Meseautó című filmből

Március 17-én, pénteken 18 órától a Sajóbábonyi Ipari Park ad otthont az előadásnak. A Körúti Színház és a sajóbábonyi Déryné Szabadidőközpont és Városi Könyvtár közös eseményén a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, ezért a [email protected] email címen kell jelentkezni előre, a sikeres regisztrációról visszajelzést küldenek a szervezők.

A „Katyi” című zenés vígjátékot Soóky Margit regényéből írta és rendezte Galambos Zoltán.

A Meseautó után újabb, az 1920-as évek hangulatát idéző darabot mutat be a Körúti Színház. Az eredeti magyar film 1942-es bemutatásakor legendás színészi gárda tette emlékezetessé az alkotást. A Körúti Színház színpadi átiratában olyan kiváló színészeket hívtak segítségül, mint Kautzky Armand, Fila Balázs, Gyebnár Csekka, akik felejthetetlenné teszik az estét. A filmen Tolnay Kári által megformált Katyi alakját, Placskó Emese játssza. A színház új darabjában jobbnál jobb zenékkel, és fergeteges humorral várja a nézőket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában