Új projekt

2023.01.05. 15:00

Újszerű módszerekkel próbál segíteni

Szeretne másokat is motiválni és mozgásba hozni a szociológus, intézetigazgató.

ÉM

Fotó: Bujdos Tibor

Ebben az évben új, számára fontos projektet indít Szabó-Tóth Kinga szociológus, a Miskolci Egyetem Bölcsészettudományi Kar Alkalmazott Társadalomtudományok Intézetének intézetigazgatója.

Néhány mondat kedvcsináló soraiból: „A művészet, a design, a kreatív gondolkodás igazán közel állnak hozzám (szabadidőmben írok és festek): a munkáimban szeretek - mindezeket ötvözve - új utakat találni meglévő elemekkel, a hiányból építkezni, összerakni valamit darabokból és más elemekkel kiegészítve. Minden nap foglalkoztat saját halandóságom tudata, így igyekszem teljes életet élni, úgy, hogy ne halogassak és halasszak el lehetőleg semmit, semmi olyat, amit fontosnak tartok. Erre inspirálok másokat is! Erősségem, hogy nagyon tudok másokat motiválni, mozgásba hozni és abban tartani, újszerű módszerek alkalmazását segíteni, megtalálni az adott körülmények között a lehető legjobb megoldást, azt a bizonyos „pöcköt”, ami további lendületet adhat vagy közelebb visz a célok megvalósítása felé.”

További tudnivalók Szabó-Tóth Kinga közösségi oldalán. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában