Sípmester

2023.01.13. 10:00

Szegeden "akasztották a hóhért" - nem fújtak, hanem rúgtak

A csongrádi vármegyeszékhelyen futballoztak szűkebb pátriánk futballbírói.

KT

Borsod-abaúj-zempléni sípmesterek Szegeden

Fotó: Olvasónktól

Két napot Szegeden töltöttek a Magyar Labdarúgó-szövetség Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatósága játékvezetői bizottságának tisztségviselői, dirigensei és asszisztensei. 

 – Az immáron tizenhatodszor kiírt Sípmester elnevezésű gálán léptünk fel – közölte Elek Balázs, az NB III.-as zászlós keret tagja, majd nevetve hozzátette: – Azt is mondhatom, hogy akasztották a hóhért. Húsz együttes vetélkedett a helyezésekért, mi a tizenegyedik fokozatot értük el, vagyis a mezőny egyik fele maga mögé utasított minket, a másik felével pedig mi tettük ugyanezt. A végső helyosztón Baranya gárdáját gólgazdag mérkőzésen 6–4-re győztük le. Nagyon jól éreztük magunkat az eseményen: egyrészt kollégákkal csatáztunk, másrészt pedig a Pick Szeged arénájában szerepeltünk, és a csodálatos létesítmény valamennyiünket magával ragadott. Meccseink párhuzamosan zajlottak, ugyanis a küzdőteret kettéválasztották, a csarnok óriási méretei ezt lehetővé tették.

A csapat tagjai

A megyei játékvezetői bizottságot Balla Levente, Balogh Tamás, Czél István, Elek Balázs, Farkas Zsolt, Friedl Csaba, Füleki Csaba, Jakab Gyula, Majoros Tamás, Németh Zoltán, Punyi Gyula, Radványi Ádám, Ujhelyi Tamás, Vinter Gábor és Zimmermann Márió képviselte.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában