Program

2022.12.28. 07:00

Meseutazásra hívnak Lillafüredre

Offline élmény, családépítő kaland, így ajánlják a lillafüredi programot a szervezők.

Fotó: BNR

"Ha kedvetek támad egy kellemes sétára a karácsonyi vendégeskedés, evés, ivás után, ha szeretnétek egy laza kirándulással búcsúztatni az évet, akkor a Hétmérföldes Meseúton a helyetek", így invitálják az érdeklődőket a program szervezői. A meseút mindennap elérhető, kezdő- éd végpontja Medvetalp Bisztró Lillafüreden. Az ünnepek alatt december 28.- 31. között, 12:00-től 16:00 óráig várják a vendégeket.

A Medvetalp Bisztróban térképet és a titkos kulcsot kapnak a kirándulók, majd a Mária és az Erzsébet sétányon indulnak útnak. Az úton gyönyörű, kézzel festett házikókat találnak, melyekben egy-egy mesét, és a meséhez kapcsolódó játékot, feladatot, beszélgetést indító kérdést rejtettek el a szervezők: ismerhetjük meg a rövid, körülbelül 4 kilométeres túra részleteit a program honlapján. "Igazi offline élmény, családépítő kaland lehet a családdal vagy a pároddal, akár az óvodás, iskolás csoporttal, de akár a nyugdíjas klubbal", ajánlják.  

A meseutas program lehetőséget teremt Lillafüred felfedezésére, bemutatására, kulturális örökségének megismertetésére. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában