Adomány

2022.12.17. 08:38

Kétszer ötmillió, nagyon jó helyre

Jelentős pénzösszeget kaptak a társadalmi integrációban fontos szerepet betöltő szervezetek.

HE

Fotó: Dome_Laszlo_Balazs

Az egyik hazai cég, mely különböző autómárkák hazai importőre, 5 - 5 millió forinttal támogatja a Symphonia Alapítvány és a Kham Drom Roma Integrációs Egyesület munkáját, jelentette be közösségi oldalán a Symphonia Alapítvány, mely megyénkben is több száz hátrányos helyzetű gyermek és fiatal zenei nevelésében tölt be fontos szerepet.

„Örömteli bejelentés a nehéz időkben! Alapfilozófiánk szerint a Symphonia mindenki számára ingyenes és ingyenesnek is kell maradnia, hogy minél szélesebb körben elérhessék azt a gyerekek. Nagyon sok ember munkája és jó szándéka, akarata van abban, hogy ez így is maradhasson. A gazdasági válság azonban nekünk is megnehezíti a működésünket. A jó emberek azonban mellettünk állnak! A Grand Automotive Central Europe Kft. a napokban múlt héten tartotta karácsonyi vacsoráját, ahol a hazai partnerek jelenlétében Molnár Viktor vezérigazgató bejelentette: a cég idén 5 - 5 millió forinttal támogatja a Symphonia Alapítvány és a Kham Drom Roma Integrációs Egyesület munkáját. A cég és a két szervezet kapcsolata nem újkeletű, hiszen évek óta nyomon követi és segíti a nehéz körülmények között élő embereket támogató és esélyteremtő munkájukat.

A felajánlást a Symphonia Alapítvány részéről Virág Csaba és Solymosi Árpád tanár úr, a Kham Drom Roma Integrációs Egyesület részéről Gáspár Zsolt (Zsolti gazda) vették át Molnár Viktor vezérigazgatótól. Köszönjünk a nagylelkű adományt!”- írta az alapítvány.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában