Edelényi diákok karácsonyi írásai (7.)

2022.12.26. 18:00

A Forma 1-es pilóta

Az edelényi Szent Miklós Görögkatolikus Iskola és Óvoda diákjait kértük meg, hogy osszák meg velünk legszebb karácsonyi emlékeiket.

2016-ot írunk. Nagyon vártam, hogy este legyen, és kibonthassam az ajándékokat. Fent ültem a szobámban, és azon gondolkodtam, hogyan is nézhet ki a Jézuska. Barna hajú? Szőke?
Ekkor hallottam valamit. Csengettyűszó ütötte meg a fülemet. Amilyen gyorsan csak lehetett, lefutottam a szobámból, s a nagy, feldíszített karácsonyfa mellett egy szép, csíkos, pöttyös doboz állt. Kibontottam. S benne volt a legó, amit szerettem volna…
Félreraktam a starwars-os játékot, és beleültem a dobozkába, képzelve, hogy egy Forma 1-es pilóta vagyok. Az unokatestvérem hátulról tolt, hogy még élvezetesebb legyen a versenyem. Nagyon emlékezetes karácsony volt ez számomra. Mielőtt e kis történetemnek vége lenne… Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek! 

Börcsök Péter Tibor 6. osztályos


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában