Összefogás

2022.11.20. 17:30

Sikeres közösségi programok Ároktőn

Nagyon jó hangulatban teltek a közösségi napok a faluban.

ÉM

Balássy Betty és Varga Feri énekelt az ároktőieknek

 Az idei közösségi programok áttekintését talán ott kezdeném, hogy megtartottuk a szokásos falunapot, ami nagyon jól sikerült – idézte fel Szabóné Csizmadia Judit Ároktő polgármestere. A napot reggel 5 órakor horgászversennyel indítottuk. Utána gyerekek műsorával indult a nap, Varga Feri és Balási Betti előadásával. De fellépett ezen a napon Kállai Bori és Berkes János, volt Aradi-Varga show, Postás Józsi, Groove house, Szűcs Judit, Egri József is. Értékes tombola tárgyakat vásároltunk, a fődíj egy automata mosógép volt. Nagyon jó hangulatban telt el a nap, finom ebéddel kedveskedtünk minden jelenlévő vendégünknek – összegezte a polgármester. 

Sportvezetőre emlékeztek  

A helyi sportvezető tiszteletére megtartottuk a Tóth Zoltán sport emléknapot, melyen öt focicsapat vett részt, kellemes időben, jó hangulatban telt el a nap. A meccsek végén eredményhirdetést tartottunk, majd egy finom ebéddel láttuk vendégül a jelenlévőket. Szokásosan megtartottuk a Szépkorúak napját, amelyen Tállai András országgyűlési képviselő is tiszteletét tette. Színvonalas műsorral készültünk a településen élő szépkorúaknak, valamint egy finom ebéddel, szerény ajándékkal kedveskedtünk a jelenlévőknek. Vitéz Bacsi József szolgáltatta a talpalávalót, Bakondi István és táncos tagjai biztosították a jó hangulatot. A szépkorúak tapasztalatunk szerint nagyon jól érezték magukat. Minden rendezvény tekintetében szeretném itt is megköszönni kedves munkatársaimnak, a konyha dolgozóinak és Szekeres János alpolgármester úrnak, hogy segítették munkámat – fogalmazta meg a polgármester. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában