Ügyfélfogadás

2022.10.11. 14:43

Szünetel az ügyfélfogadás a Petőfi Sándor utcában

Saját magán kezdte az energiaválság miatti spórolást a miskolci önkormányzat és a polgármesteri hivatal.

ÉM

Fotó: Shutterstock

Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának Szociális és Köznevelési Osztálya a Miskolc, Petőfi Sándor utca 39. szám alatti épületből ideiglenesen a Városház tér 8. szám alá költözik. Erre tekintettel október 12-étől az ügyfelek fogadása a Petőfi Sándor utcai épületben megszűnik, a szociális ügyek a Városház tér 8. szám alatt lévő Központi Ügyfélszolgálaton intézhetők. A költözés miatt október 12-én a kihelyezett ügyfélszolgálatokon az ügyfélfogadás szünetel.

Az intézkedés azért vált szükségessé, mert saját magán kezdte az energiaválság miatti spórolást a miskolci önkormányzat és a polgármesteri hivatal. Ennek keretében a hivatal két telephelyét - a Széchenyi utca 107. szám, illetve a Petőfi utca 39. szám alatti épületet - bezárták, a hivatali a dolgozók átköltöznek a központi épületbe, a Városház tér 8. szám alá. Ezzel komoly rezsiköltségeket takarít meg az önkormányzat, illetve a polgármesteri hivatal, miközben különböző átcsoportosításokkal meg tudja őrizni a dolgozók munkahelyét is, ezzel miskolci családok megélhetését megvédve. A polgármesteri hivatal szerint az átszervezés eredményeként körülbelül 100 millió forintos rezsidíj-megtakarításra lehet számítani.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában