Tesztpálya

2022.10.28. 12:00

Próbára tették MVM dolgozóit a rendőrök (fotókkal, videóval)

Az őszi-téli átállással kapcsolatos teendőket és azok alkalmazásait próbálhatták ki a kiképzőpályán.

Fotó: Bujdos Tibor

A Miskolci Rendőrkapitányság törekszik arra, hogy a társadalmunkban bizonyos szakmákat, hivatásokat gyakorló és járművezetői készségeket is igénylő, alkalmazó közösségek tagjait megszólítsa és számukra a mindennapi közlekedés során hasznosítható elméleti és gyakorlati tudást adjon át. Ennek szellemében rendeztek vezetéstechnikai versenyt a miskolci kiképző központ tanpályáján.

Elmélet, gyakorlat

„A Magyar Villamosművek alkalmazottai számára vezetéstechnikai tréninget tartottunk ma, amelyen 15 ember vett részt” – nyilatkozta portálunknak Domokos Tibor rendőr törzsőrmester, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársa. A képzés írásbeli, elméleti feladatokkal indult, majd később különböző gyakorlati pályán feladatokat kellett megoldaniuk a részvevőknek. 

„Az őszi-téli átállás volt a fókuszban. Azaz, hogy mikre kell figyelniük a biztonságos közlekedés érdekében” – hangsúlyozta a törzsőrmester. Azt is elmondta, hogy a résztvevők saját autóikat használták, amelyekkel a munkájukat is végzik, a pályát azonban a rendőrség állította fel számukra.

Videós tartalmaink továbbra is megtalálhatóak a YouTube csatornánkon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában