Hármas program

2022.09.16. 07:00

Vadászok és gazdák találkoznak szombaton Szendrőben

IX. alkalommal rendezik meg a Szendrői Gazdanapot, V. alkalommal a Bódva-völgyi Vadásznapot, de Megyei vadásznapnak is otthont ad idén Szendrő szombaton.

Az idei hármas rendezvény is a hagyományos és nagyon látványos traktoros felvonulással veszi kezdetét 8.30-kor, majd agrárgazdasági fórumot tartanak több szakmai előadással a Kincses Házban. A Strandréten 10 órától indulnak a programok a főzőverseny rajtjával, amelyen vadételekkel, egyéb szabadtűzön készülő ételekkel, süteményekkel, házi készítésű lekvárokkal és házi pálinkákkal is megmérkőzhetnek a vállalkozókedvűek.

A 11 órás megnyitót követően a Ködmön Formációs Táncegyüttes lép színpadra, őket a Szendrői Népdalkör, a Százszorszép Majorette Csoport, solymász bemutató, Desperado feat Réka, paraszt olimpia, Koós Réka és Sári Évi műsora, vadászkutya bemutató követ. 19 órakor az Új Babylon zenekar élő koncertje zárja a színpadi programokat.

Emellett egész nap népi játszóházzal, arcfestéssel, kézműves bemutatókkal, lézeres lövészettel, virtuális vadászattal, szakmai kiállításokkal, termelői és kézműves vásárral várják a kilátogatókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában