Támogatás

2022.09.08. 07:00

Ötmilliós adomány az újhelyi kórháznak

Nagy értékű támogatást nyújtott a Sátoraljaújhelyi Erzsébet Kórháznak egy sárospataki magánszemély.

BSZA

Nagy értékű, ötmillió forintos támogatást nyújtott a Sátoraljaújhelyi Erzsébet Kórháznak a Zempléni Betegekért Alapítványon keresztül egy sárospataki magánszemély. A krónikus belgyógyászati osztályt fejlesztik az összegből, amelynek eredményeként két, szemkímélő monitorokkal ellátott számítógépes munkaállomást, egy multifunkciós és egy hálózati nyomtatót, egy 12 csatornás komputeres EKG-beren­dezést, valamint öt multifunkciós ágyat szereztek be. Dr. Kovács Lajos, a kórház megbízott főigazgató főorvosa, dr. Rácz Ernő, az alapítvány elnöke, dr. Kőmíves Sándor, az osztály osztályvezető főorvosa, valamint az osztály dolgozói egyaránt köszönetüket fejezték ki a támogatásért. 

Az adományozó, Lakatos Ágota munkatársunknak elmondta: édesanyja idén júniusban hunyt el a kórház krónikus belgyógyászati osztályán, és az ott dolgozók áldozatos munkáját szeretné megköszönni a támogatással. Hozzátette: annyira hálás, hogy lehetőségeihez mérten élete végéig szeretné támogatni a kórházat és az alapítványt.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában