Programok és felújítás

2022.09.17. 16:10

Megújult a polgármesteri hivatal és több útszakasz Alsódobszán

Folyamatos fejlődés jellemzi a borsodi kistelepülést.

Ujlaki Attila

Fotó: Bujdos Tibor

A felújított polgármesteri hivatalt, amelyben a helyi orvosi rendelő is található, egy megújult kerékpárutat, valamint a Rákóczi Ferenc és a Jegenye utcák felújított szakaszát adták át Alsódobszán szombaton kora délután. Az elkészült beruházásokat Koncz Zsófia miniszterhelyettes, a térség országgyűlési képviselője és Bűdi Károly a település polgármestere avatták fel közösen.

Itt volt az ideje

„A polgármesteri hivatal teljes tetőszerkezete és az épület korszerűsítése magába foglalja a nyílászárók cseréjét is” – mondta el Bűdi Károly, aki hozzátette, hogy itt volt az ideje a hivatalépület felújításának, mert egy régi típusú épületről van szó. Zenés-táncos programokkal igyekszünk kedveskedni a településen élőknek” – hangsúlyozta a polgármester, aki azt is elmondta, hogy a frissen felújított utak és a polgármesteri hivatal a Magyar Falu Program részeként újulhatott meg, a falunap pedig a helyi vállalkozók támogatása révén valósulhatott meg. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában