Forgalomterelés a 37-esen

2022.09.01. 13:20

Előre szólt Szerencs polgármestere: pénteken nagyobb lesz a forgalom a városában

A harminchetes számú főút négysávosítása újabb állomásához érkezett – a forgalmat érintő változásokra közösségimédia-oldalán hívta fel a figyelmet Nyiri Tibor szerencsi polgármester.

ÉM

Ne rutinból vezessenek, pénteken se! Ezt kéri a Szerencsen közlekedőktől a város polgármestere

Fotó: Nagy István

A kivitelező tájékoztatása szerint – írja – a 26+900 - 27+182 kilométerszelvények között (a szerencsi Mol-kúttól a Miskolc irányába vezető szakaszról van szó) szeptember 2-án az aszfalt kötőréteget terítik, ami forgalomkorlátozással jár.

Pénteken 8 és 12 óra között a bal oldali pálya (Miskolc felé) kerül teljesen lezárásra a szerencsi MOL benzinkúttól. A Sátoraljaújhely irányából érkező forgalmat elterelik a 3611. jelű útra (Szerencs cukorgyári körforgónál Bekecs irányába) és a már átadott 22+780 kilométerszelvényben lévő taktaharkányi körforgalmi csomópontban vezetik vissza a 37. számú főútra. 

Az első szakasz aszfalt kötőréteg építését követően a Miskolc felé közlekedőket az új aszfaltpályára terelik a szerencsi MOL benzinkúttól (az eredeti forgalmi rendnek megfelelően lehet közlekedni). Ekkor – 13-17 óra között – a jobb pályát zárják le. A délutáni időszakban a főút 22+780 kilométerszelvényben lévő taktaharkányi körforgalmi csomópontban a Miskolc felől érkező forgalmat terelik a 3611. jelű útra  (Bekecs felé és a szerencsi cukorgyári körforgalmi csomópontban vezetik vissza a 37-es főútra).

"A közlekedők a kihelyezett ideiglenes terelő táblák szerint válasszák meg útvonalukat, hosszabb menetidőre számítsanak és fokozott figyelemmel - ne megszokásból- vezessenek! Pénteken Szerencsen az ideiglenes terelés miatt nagyobb lesz a Rákóczi úton a gépjárműforgalom" – osztotta meg Nyiri Tibor, Szerencs polgármestere.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában