Öregdiák-találkozó

2022.08.27. 21:00

Az ötvenedik után évente találkoztak

Szentléleken találkoztak az egykori Mikoviny Sámuel Bányaipari Technikum 1965-ben végzett diákjai.

ÉM

Az 1965-ben végzett bányaiparisok Fotó: olvasónktól

A miskolci Mikoviny Sámuel Bányaipari Technikum 1965-ben végzett a és b osztályos hallgatói július 16–17-én a Szentléleki Turistaházban tartották meg az 57. évfolyam-találkozójukat.

Kőrösi Andrástól megtudtuk, hogy – sajnos – a végzett 39 fős évfolyamból ma már csak 15-en élnek, találkozóikat az 50 éves találkozó után évente megtartották, kivéve a pandémia miatt elmaradt 2020. évi eseményt. Betegség miatt többen nem tudtak részt venni az utóbbi évek összejövetelein (Szabó Gábor és felesége, Kupás Vince és felesége).

A mellékelt fényképfelvételen a találkozó résztvevőit örökítették meg. Felső sor, balról jobbra: Lapos Béla, Tóth Károly, Gyevnár Kálmán. Középső sor, balról jobbra: Káplár Mihály, Káplárné Ágika, Kövesiné Mártika, Kövesi Tibor, Üveges István, Kupás Vince, Tóth Károly, barátnője, Évike, Grenkusné Marika, Grenkus István. Alsó sor, balról jobbra: Laposné Zsuzsika, Kőrösi András, barátnője, Lenke.

„A fényképről hiányzik fellépés miatt tiszteletbeli évfolyamtársunk, Berkes János operaénekes és felesége, dr. Ráksi Katalin, valamint betegsége miatt szeretett osztályfőnökünk, tanárunk, Rekó János” – fogalmazott Kőrösi András.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában