Megelőzés

2022.07.26. 16:09

Látogatási tilalom a B.-A.-Z. Megyei Kórházban

A COVID megbetegedések halmozódása miatt, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház megelőzésként látogatási tilalmat rendelt el.

Forrás: bazmkorhaz.hu

Az utóbbi napokban bekövetkezett COVID megbetegedések halmozódása miatt, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház megelőzésként részleges látogatási tilalmat rendel el 2022. július 26-án 16.00 órától – egyelőre - az intenzív ellátást nyújtó osztályain: Központi Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztály (KAITO), kardiológiai őrző, posztoperatív őrzők, Gyermek Aneszteziológiai és Intenzív Osztály, Perinatális Intenzív Centrum (PIC).

A látogatási tilalom visszavonásig érvényes.

A látogatási tilalom időszakában természetes igény, hogy a bent fekvő betegek részére a hozzátartozók csomagokat juttassanak el. Az intézmény ezt készséggel fogadja, azonban annak érdekében, hogy ez rendezett körülmények között történhessen, a csomagok minden nap 16.30 és 17.30 óra között adhatók át az egészségügyi személyzet részére. A csomagokat az épületek bejáratáig lehet behozni, ahol az érintett osztály ápolója veszi át, és továbbítja a betegek számára. Az intézmény kéri, hogy az ápolók érkezéséig a hozzátartozók a biztonságos távolság megtartásával türelmesen várakozzanak. Az azonosíthatóság érdekében szíveskedjenek névvel ellátni a csomagokat, amelyek nem tartalmazhatnak romlandó élelmiszert, illetve értéket/értéktárgyat.

Rendkívüli látogatási kérelemmel - az alábbi email címekre - fordulhatnak: [email protected]; és a [email protected]; illetve személyesen, a központi telephely igazgatósági épületében.

A beléptetés a jelenlegi rendnek megfelelően történik (kézfertőtlenítés, maszk viselése) - közölte a B.-A.-Z. Megyei Központi Kórház.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában