Meglepő fordulat!

2022.07.27. 08:40

Fekete terepjárók álltak meg a mentőállomás előtt Borsodban

Két óriási terepjáró állt meg hétfő délelőtt az egyik kisebb Borsod megyei mentőállomás előtt, majd néhány perc várakozás után még egy harmadik autó is érkezett.

Forrás: Országos Mentőszolgálat/Facebook

A bentről figyelő életmentők nem sok jót reméltek, amikor hat, tagbaszakadt férfi csengetett be hozzájuk, ám szerencsére hatalmasat csalódtak. Kiderült, hogy a helyi konditerem képviseletében érkező fiatalok 10 csomagnyi szénsavas ásványvízzel szerették volna megkönnyíteni az életmentők munkáját a nagy melegben. A jólelkű “gyúrósok” pillanatok alatt be is hordták az ajándékot a raktárba, miközben arról beszéltek, hogy mennyire felnéznek a mentést végző szakemberekre és megköszönték bajtársaink szolgálatát. A meglepett életmentők szerették volna hivatalosan bevételezni az átvett adományt, azonban a fiatalok névtelenséget kérve egy kézfogással búcsúztak - írja az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában