Fejlesztés

2022.03.04. 12:00

Sikeres pályázati ciklusokat tudhat maga mögött a sajópálfalai önkormányzat

Túl a négyszázmillión az elnyert támogatások értéke.

Bacsó István

Összesítést készített az önkormányzat az elmúlt kilenc év pályázati eredményeiről, amelyet ünnepélyes keretek között mutattak be szerdán a község lakóinak, a megjelent megyei és városi vezetőknek és a sajtónak. Az eseményen részt vevőket Fekete Zoltán polgármester köszöntötte, majd átadta a szót Pásztorné Fekete Edina közművelődési szakembernek, aki részletesen ismertette az elmúlt kilenc év alatt megnyert pályázatokat, elért eredményeket. Az összesen több mint 400 millió forintot kitevő támogatásból többek között felújították az óvodát és a hozzá tartozó játszóteret, megtörtént az orvosi és fogorvosi rendelő energetikai felújítása és orvosi eszközök beszerzése, a kommunális szeméttelep rekultivációja és a kommunális eszközök beszerzése, a sajópálfalai ruszin önkormányzattal közösen a Tájház felújítása és sok más fejlesztés. Pályázási szempontból sikeres időszakot tudhatnak maguk mögött – mondta. 
 

Kiemelten fontos 
 

Demeter Zoltán, a térség országgyűlési képviselője hangsúlyozta, hogy fontosak az ilyen számadások az ember életében, mert ebből látja, honnan indult, és hová ért el, mennyi jó történt az életében, a környezetében. „A rossz dolgokra sokáig emlékszünk, a jót hamar elfelejtjük. Öröm hallani, hogy mennyi minden történt Sajópálfalán is az elmúlt esztendőkben. A kormány kiemelten fontosnak tartja a vidék fejlesztését, ezen akarunk tovább dolgozni a jövőben is” – tette hozzá. BI 
 

(A borítóképen: Demeter Zoltán, Fekete Zoltán és Pásztorné Fekete Edina a tájékoztatón)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában