Beruházás

2022.02.09. 15:11

Megújul a csapadékvíz elvezető rendszer Arnóton (videóval)

A most induló csapadékelvezetési, árokfelújítási munkákra 125 millió forintot nyertek TOP-os, európai uniós forrásból.

Bacsó István

Fotó: Bujdos Tibor

Pályázati forrásból megkezdődnek az „Arnót község csapadékvíz-elvezető hálózatának fejlesztése” elnevezésű projekt kivitelezési munkálatai, jelentette be szerda délután a munkálatok helyszínén, vagyis a Kisfaludy és az Alkotmány utcák kereszteződésénél megrendezett sajtótájékoztatón Csöbör Katalin, a térség országgyűlési képviselője és Üveges István, Arnót polgármestere.

„Arnóton mindig épül valami.” - mondta a polgármester. Tavaly év végéig összesen harminchárom pályázatban volt a település érdekelt, ennyi párhuzamosan futó pályázat, ennyi építkezés és ekkora fejlődés még sosem volt. A most induló csapadékelvezetési, árokfelújítási munkákra 125 millió forintot nyertek TOP-os, európai uniós forrásból. A felújítás négy utcában három árokrendszert érint, összesen 1809 méteren. A munka várhatóan idén ősszel fejeződik majd be, addig a lakosok türelmét kérik az esetleges közlekedési fennakadások miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában