Baba-mama klub

2022.01.06. 15:00

Kisbabával is egészségesen

A baba-mama klubban az anyukák szabadon beszélgethetnek, miközben a gyerekek játszanak.

Hegyi Erika

Forrás: Shutterstock

Újabb foglalkozásra várja az kismamákat az Egészségmegőrző baba-mama klub, január 7-én 10 órakor a miskolci Ifjúsági Házba. A foglalkozások nyilvánosak és ingyenesek, de helyszíni regisztrációhoz kötöttek. A sorozat címe: Kisbabával is egészségesen.

 

A klubvezető Urbánné Turján Rita életmód és táplálkozási tanácsadó, élelmiszermérnök, vállalkozó és kétgyermekes családanya, aki a következő sorokkal invitálja az édesanyákat: „Jelenleg egy 7 hónapos kislány és egy 2 és fél éves nagyfiú mellett indítottam tanácsadói vállalkozásomat, amelyben célom, hogy a hozzám fordulóknak segítséget tudjak nyújtani életmódváltásban és egészséges táplálkozási szokások kialakításában. Elkötelezett híve vagyok az egészséges életmódnak és minden napból próbálom kihozni a maximumot. Azonban megtapasztaltam, hogy két gyerek, háztartás és a mindennapok nehézségei mellett ez nem egyszerű feladat. Úgy gondolom, nincs jobb annál, mint kiszakadni kicsit a napi rutinból, megosztani másokkal a tapasztalataimat vagy tanácsot kérni olyanoktól, akik hasonló cipőben járnak. A baba-mama klubban az anyukák szabadon beszélgethetnek, miközben a gyerekek játszanak. Sok érdekes témát érintünk majd a hozzátáplálástól az egészséges életmódon át, egészen a mosható pelenkák világáig. Mindezek mellett pedig életre szóló barátságok születhetnek anyukák és babák között is!”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában