rendezvény

2021.12.01. 15:00

Felgyúltak az encsi, adventi fények

Forrás: Facebook/Encsi Művelődési és Sportközpont, Könyvtár

Az elmúlt szombaton elkezdődtek az adventi programok Encsen: délután felgyulladtak az új ünnepi fények a Millenniumi parkban és megnyílt az adventi vásár. A rendezvényt Mikola Gergely polgármester nyitotta meg, aki beszédében elmondta: encsiként büszkeséggel tölti el, hogy idén olyan rendezvénysorozatot sikerült megszervezni, amely nemcsak a városból, de az egész térségből vonzott érdeklődőket. Ezután az ünneplőket Hörcsik Richárd országgyűlési képviselő köszöntötte. A hivatalos megnyitó után a résztvevők használatba vehették a parkban felállított 200 négyzetméterek korcsolyapályát, miközben adventi dallamok szóltak. Este Kocsis Tibor koncertjét hallgathatták meg az érdeklődők.

A rendezvénysorozat ezen a héten folytatódik: szombaton vásár, jégszobrász-bemutató és Szandi-koncert várja az érdeklődőket a Millenniumi parkban. Vasárnap a polgármesteri hivatal parkjában felgyullad a második gyertya is az adventi koszorún. Korcsolyázni szerdán, pénteken, szombaton és vasárnap lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában