Hagyomány

2021.12.21. 18:30

Ezúttal is Ózdon díszítették fel a választókerület karácsonyfáját

Szép hagyomány folytatódott a Digitális Erőmű épületében, ahol a választókerület polgármesterei közösen búcsúztatták el a 2021-es esztendőt.

ME

Fotó: Marosréti Ervin

Az esemény lehetőséget nyújtott arra, hogy mindenki visszatekintsen a mögöttünk hagyott időszakra, de valamilyen szinten már a következő pályázati időszak tervezése is elkezdődhetett.

Forrás: Marosréti Ervin

– Örömmel tölt el, hogy településeink polgármesterei idén is nagy számban fogadták el meghívásomat az ünnepi rendezvényre és boldogan helyezték el a névre szóló díszeket a karácsonyfánkra – fogalmazott az eseménnyel kapcsolatban Riz Gábor, országgyűlési képviselő. – Hiszem és vallom, hogy térségünk ereje abban az összefogásban rejlik, amely ezúttal is megmutatkozott. Kívánok választókerületünk valamennyi lakójának áldott, békés karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag boldog új esztendőt.

 

Ormosbányán készült

 

A kézzel készített mézeskalács díszek ezúttal az Ormosbányai Idősek Otthonában készültek, amelyek a színes gömbök és a fényfüzérek mellé felkerültek a fára.

Forrás: Marosréti Ervin

– Számomra is nagy öröm volt, a környező települések polgármestereivel idén is feldíszíthettük választókerületünk karácsonyfáját – tette hozzá Pintér Zsolt, Farkaslyuk első embere. – A vírushelyzet okozta nehézségek ellenére sok mindent sikerült elérnünk a 2021-es évben, de nyilván rengeteg feladat áll még előttünk. Most egy kicsit megpihenünk, ám januártól folytatjuk tovább a munkát, hiszen számos területen van még tennivalónk.

 

(A borítóképen: Riz Gábor képviselő is részt vett a karácsonyfa feldíszítésében)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában