változás

2021.11.09. 19:00

Meghosszabbították a rendkívüli szünetet a szikszói bölcsődében

A nemzeti köznevelésről szóló törvényben foglalt hatáskörében eljárva, továbbá a koronavírus okozta megbetegedések megelőzése érdekében a Szikszói Városi Óvoda és Bölcsőde bölcsődei ellátást nyújtó intézményegységében korábban rendkívüli szünetet rendelt el 2021. november 7-ig a város jegyzője.

A hétvégén arról tájékoztatott Battáné dr. Tóth Zita, hogy a korábban elrendelt rendkívüli szünetet 2021. november 8. napjától 2021. november 14. napjáig meghosszabbítja. A Pillangó és a Nefelejcs óvodai csoportban november 8 és 12 között tart a rendkívüli szünet.

Mint indoklásában írja, a törvény szerint „ha rendkívüli időjárás, járvány természeti csapás vagy más elháríthatatlan ok miatt a nevelési-oktatási intézmény működése nem lehetséges, a településre kiterjedő veszélyhelyzet esetében a jegyző a fenntartó értesítése mellett, rendkívüli szünetet rendel el. Az új koronavírus okozta járvány terjedésének lassítása, a további megbetegedések megelőzése érdekében a bölcsődei ellátást végző intézményegységben indokolt a szünet elrendelése”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában