Őszi fesztivál

2021.10.19. 19:30

Találkozóra várta szülötteit Bódvarákó

Egész délutános változatos programokkal, koncertekkel várták az érdeklődőket.

Őszi fesztivált rendezett az Esztramos Kincse Alapítvány Bódvarákón az elmúlt hétvégén a közösségépítés jegyében, amelyre a település elszármazottait is hazavárták. A rendezvényen Riz Gábor országgyűlési képviselő mondott köszöntőbeszédet, és Képes László polgármester üdvözölte a megjelenteket.

A műsorban a Song of Life zenés műsora után a Happy Dance Company társastánc-bemutatója következett, majd a Triász és az Irigy Hónaljmirigy zenekar műsora hangolta a szép számú jelenlévőt. A színpadi programot a Kassai házaspár műsora zárta, amely után videódiszkóra rophatták még a táncos kedvűek. Az ingyenes rendezvényen kézműves-foglalkozásokkal és kirakodóvásárral várták a kilátogató családokat.

Látják a fejlődést

„Egykori lakóit, a valaha a helyi házakban élő családok leszármazottait hívta haza egy közösségépítő programra Bódvarákó. Öröm volt hallani, hogy az ország távolabbi részeiről, valamint az országhatáron túlról érkező vendégek látják azt a fejlődést, amely térségünkben végbement az elmúlt években. Mindezek mellett büszkék bódvarákói gyökereikre, örökre szívükbe zárták a települést” – írta az esemény kapcsán közösségi oldalán Riz Gábor.

(A borítóképen: Számos program várta a szép számú résztvevőt)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában