forgalmi rend-változás

2021.07.08. 19:00

Garadna felé terelik a forgalmat

Az M30-as építése miatt az abaúji településeken változik a forgalmi rend.

Várhatóan július második hetében, előreláthatólag szeptember elejéig Novajidrányban a 3-as számú főút forgalmát ideiglenesen az épülő autópályára tereli a kivitelező, hívta fel a figyelmet Pauló Tiborné, Garadna polgármestere.

Ezzel egy időben a Novajidrányon átvezető 3030-as jelű utat (Kossuth utca, Széchenyi utca) lezárják a település Méra felőli végénél a település belterületi határa és a vasúti átjáró között.

Novajidrányt Miskolc felől az autópályára terelve, a garadnai csomóponton keresztül, majd Garadna településen áthaladva lehet ebben az időszakban megközelíteni. Novajidrányból Miskolc felé hasonló módon, Garadnán keresztül lehet eljutni.

A buszközlekedés is a fent leírt módon történik. Novajidrányban a megállók a helyükön maradnak. A menetrendben bekövetkező kisebb változásokról a Volánbusz Zrt. ad tájékoztatást. A menetrend szerinti autóbuszok a Kossuth utcán kívül a Béke tér, Rákóczi utca, Jókai utca és Arany János utcákon is közlekednek.

A forgalmirend- és menetrend-változások az M30-as autópálya befejező munkálataihoz elengedhetetlenül szükségesek.

Pauló Tiborné kéri a Garadnán élőket, hogy a településen a várható nagyobb forgalom miatt minden gyalogos és kerékpáros tartsa be a közlekedési szabályokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában