Miskolc

2021.05.26. 09:00

Botrányos fürdőnyitás, vezércserével

Kedd óta új ügyvezetője van a még ki nem nyitott Ellipsumot is üzemeltető Miskolci Fürdők Kft.-nek.

Szaniszló Bálint

Fotó: Bujdos Tibor

Fél esztendővel a világszínvonalú Ellipsum Élmény- és Strandfürdő város általi átvételét követően kiderült, hogy a komplexum működtetésével megbízott Miskolci Fürdők Kft. – a megnövekedett feladatok miatt – „vérfrissítésre” szorul.

Kezelné a veszteségeket

Mint a város honlapján olvashatjuk: „A pandémia miatt felmerülő veszteségek mielőbbi hatékony kezelése, valamint a hamarosan nyíló és jelentős feladatokat magával hozó Ellipsum Élmény- és Strandfürdő működtetése miatt a Miskolc Holding Zrt. Igazgatósága döntött arról, hogy megerősíti a társasági cégvezetést, és ennek keretében május 25-étől Németh Juditot bízza meg a Miskolci Fürdők Kft. ügyvezetői feladatainak ellátásával. A jelenlegi ügyvezető, Koreny György az új ügyvezető munkájának támogatása érdekében cégvezetőként folytatja tovább munkáját.

Németh Judit eddig az ugyancsak a város tulajdonnában lévő Mirend-Sec Kft. ügyvezetője volt. Mint megtudtuk, azt a funkciót is megtartja, ám a jövőben díjazás nélkül látja el ottani feladatait. A cég a holding tagvállalataink őrzés-védelmét, városi rendezvények biztosítását látja el, valamint segíti a város közrendjének fenntartását és javítását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában