vakcina védelem!

2021.04.29. 15:30

Kétszer lett beteg, az oltást várja

Tavaly nyolc hónapos különbséggel két alkalommal is elkapta a vírust Hímer Bertalan Paya.

Bukovenszki-Nagy Eszter

Forrás: ÉM

„A második betegség alatt már valamennyi védettségem lehetett, mivel csak a szaglásom és az ízlelésem ment el” – fogalmazott Hímer Bertalan Paya.

„Helyzetemből adódóan eddig én előzékeny voltam, nem regisztráltam az oltásra, úgy gondoltam, az a logikus, hogy az idősebbek, krónikus betegek élvezzenek elsőbbséget” – mondta az újságíró, koncertszervező.

„Azt az időszakot vártam, amikor már jóval gyorsabban sorra lehet kerülni az oltásnál, és úgy tűnik, jól taktikáztam. Mivel koncertszervezéssel is foglalkozom, és a koncertek látogathatósága oltáshoz lesz kötve, így most jött el az idő, hogy regisztráljak, és mire jön az első rendezvényem júniusban, addig már túlesek az oltásokon” – tette hozzá a Rockinform egykori főszerkesztője, aki azt is elmondta, nagyon reméli, hogy a jó oltottsági mutatók elérésével egy szabadabb világ jön el, és már nem kell félnünk a megfertőződéstől.

Jobb időkre várva

„Talán idővel az is megtörténhet, hogy a kialakult nyájimmunitás miatt már nem kell mindenütt oltási igazolványt mutogatni, hogy bejussunk egy zenei vagy más kulturális rendezvényre. Reméljük, erre sem kell már sokat várni” – zárta gondolatait Hímer Bertalan.

(A borítóképen: A zenélés is közel áll Payához)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában