ingatlan

2021.03.21. 19:45

Ingyenes fotós ingatlanhirdetés kuponkóddal

A mai ingatlant vásárló magánszemélyek jó része eladó is – mondják már kérdezés nélkül is az Ingatlanbazar.hu portálnál arra a kérdésre, hogy az ingatlanok iránti érdeklődést mi keltette fel ennyire. Most egy ajándék hirdetési akcióval is előálltak.

ÉM

Forrás: MW

Az ingatlaneladási és -vásárlási tranzakciók zöme a magánszemélyeknél kezdődik, és náluk is végződik. Természetesen sokan vadásznak a befektetési prérin is, hiszen a Covid–19 idején ismét bebizonyosodott, hogy az ingatlan jól tartja az értékét. Az albérletek ára ugyan lejjebb szállt, de ez is időszakos árcsökkenés lehet; reméljük, a Covid–19 az oltási kampánynak köszönhetően alábbhagy. Mivel az egyetemek digitális távoktatásra álltak át már a tanév elejétől, így a pár éve még albérletért tolongó egyetemistákat most vadászni kell a kiadó lakásokra

Miért ad-vesz mindenki?

Az eladó ingatlanok magánszemély tulajdonosai legtöbbször költözés, vagy nagyobb, a család számára komfortosabb ingatlan vásárlása miatt keresnek vevőt. Az Ingatlanbazár szerint ez nem is olyan egyszerű, mert nemcsak az ingatlan helye, típusa és értéke, hanem a körülmények is meghatározzák az eladást. A Covid–19 legmarkánsabb hatása a magyar ingatlanpiacon az lett, hogy a városokban vagy a vonzáskörzetükben lévő településeken található elszigeteltebb, nagyobb védettséget nyújtó családi házak átlagos eladási ideje lecsökkent, a zsúfoltabb városi lakásoké pedig megnőtt. Mindez a keresletet követte, és úgy tűnik, ameddig a pandémia tart, a trend sem fog változni. Ugyancsak hat a vidéki csok és az új építésű ingatlanok áfájának csökkentése is; az év elejére a magánszemélyek alaposan megbolygatták az ingatlanpiacot. Mit tehet tehát, aki magánhirdetés útján szeretné eladni az ingatlanát? Az Ingatlanbazár első számú tanácsa: tesztelje a keresleti árat. Árat tesztelni pedig – ahogyan a vakcinákkal is teszik – életszerű helyzetben a legcélszerűbb. Vagyis adjunk fel valódi hirdetést, hogy valódi árajánlatokat kapjunk. A portálon ez nagyon egyszerű, és a jó hír az, hogy egy 2021. április 5-ig tartó akció keretében az Ingatlanbazáron kuponkód beírása után ingyen adhatunk fel egy harminc napra szóló, 15 képet tartalmazó hirdetést.

A kuponkód: ib15foto30nap

A kuponkód felhasználásához előbb regisztráljunk az oldalon, majd hirdetésfeladás közben válasszuk a „Fotó 30 nap” csomagot. A kód beírására a Fizetés menüben a „Kosár ellenőrzése és fizetés” felugró ablakban van lehetőség, természetesen nulla forintért. Egy ingyenes hirdetést magánszemélyként egy felhasználónévvel egyszer vehetünk igénybe. Az ingyenes ajánlatot ilyen piaci viszonyok között mindenképpen érdemes kihasználni, hiszen más, az Ingatlanbazárnál kevesebb látogatóval bíró portálon mindezért bizony a zsebünkbe kell nyúlnunk.

Miért jó a 15 fotó?

Hogy a sok és minőségi fotóval ellátott hirdetés miért előnyösebb, azt könnyű belátni. A látogatók a tekintetüket végigfuttatva nézik a leszűrt ingatlankeresési listákat, és ott fognak önkéntelenül megállni, ahol ígéretes fotót látnak. Az árat mindenki előre beállítja – mondják az Ingatlanbazárnál –, így a kuponért kapott magánszemélycsomag legértékesebb tartozéka a 15 darab fotófeladás lehetősége.

A portálon statisztikát is láthatunk róla, de ha valaki nem hiszi, ellenőrizheti, hogy a fotós hirdetések jóval több érdeklődést kapnak, mint a fotó nélküli társaik. A látogató már csak ilyen: türelmetlen és fáradt sok ingatlan átnézése után, ezért kell megkönnyítenünk a dolgát, hogy megtaláljon.

Az Ingatlanbazáron azt is tudják, hogy mindenki így kezdi: magánhirdetőként próbál eladni, illetve megspórolni az ingatlankereskedői jutalékot. Az ingatlanirodák általában akkor próbálnak közbelépni, amikor érzik, az áhított vevő csak nem akar megérkezni. Az irodák kapcsolatrendszere, tájékozottsága is vonzó tud lenni, de valljuk be, mindannyian magunk próbálnánk meg először, és erre az Ingatlanbazár új kuponos magán-hirdetésfeladási akciója egészen kiváló alkalom.

(A borítóképen: „Ezzel a kuponnal adhatsz fel ingyen fotós hirdetést az Ingatlanbazáron”)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában