A hét legjobb képei

2020.11.07. 12:00

Kijárási korlátozás, Új COVID részleg, útfelújítások – a 45. hét legjobb képei

Heti összefoglaló a hét legérdekesebb fotóival. Nézze meg Ön is!

A kijárási tilalom első éjjelén Miskolc belvárosa

Szerdán nulla órától éjszakai kijárási korlátozás lépett életbe. A veszélyhelyzet idején alkalmazandó további védelmi intézkedésekről szóló kormányrendelet a kijárási korlátozással kapcsolatban azt írja, éjfél és reggel öt óra között mindenki köteles a lakóhelyén, a tartózkodási helyén vagy a szálláshelyén tartózkodni. Városunk valóban kiürült az éjszakai órákban.

A miskolci Semmelweis Tagkórház után a Szent Ferenc is járványkórház lett – eddig, ebbe a két intézménybe szállították a térségből a kórházi ellátásra szoruló koronavírusos betegeket. Munkatársunk megörökítette egy új részleg kialakításának momentumait.

Nagy felületű burkolatjavítást végzett a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Miskolc belterületén, a 3-as főút Pesti úti kivezető szakasza felett átívelő, Harsányi felüljárót is magában foglaló Görömböly csomóponti ágon. Valamint befejeződött az arnóti körforgalom felújítása is.

 

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában