Ezen a napon

2020.11.04. 16:30

Ez történt a megyénkben az elmúlt 5 évben november 4-én

Ismét felidézünk néhány hírt az előző évekből. Lássuk, mi történt Borsod-Abaúj-Zemplén megyében ezen a napon.

naptár

Forrás: Illusztráció/Shutterstock

2019.11.04.

Visszatértek a Diósgyőr meccseire a DVTK ultrák, és a hangjukat is hallatták. Így szól az, amikor egy NB I.-es csapat szurkolótábora visszatér és élteti az edzőt.

2018.11.04.

Legalább egymillióan szenvednek alkoholproblémától. Száraz November címmel indított kampányt a Kék Pont Drogkonzultációs Központ és Drogambulancia Alapítvány. A brit mintából merítő kezdeményezés célja, minimum harminc napnyi alkoholmentes életre sarkallni a résztvevőket.

2017.11.04.

Sorrendben tizennyolcadik mérkőzésüket is megnyerték péntek este a piros-fehérek. Az érdeklődés nem verte az eget, a hivatalos nézőszám 159 volt. A vendégek voltak az abszolút esélyesek, ennek jegyében újabb győzelemre készültek.

2016.11.04.

z autós üldözés az egyik legveszélyesebb műfaj a világon, mind a menekülő jármű, mind az azt üldöző (jobb esetben) rendőrautó komoly baleseteket okozhat a nyaktörő tempójú száguldás során. Nyilván minden üldöző arra törekszik, hogy minél hamarabb rövidre zárja az ilyen szituációkat, és az amerikai rendőrök most kaptak egy nagyon érdekes, és még annál is hasznosabbnak tűnő eszközt a kezükbe, mellyel menet közben tudják „lasszóval” befogni a meglépni kívánó kocsit.

2015.11.04.

Szabi (Szinva Rádió) beszélgető partnere Paddy és Joey, vagyis a miskolci Paddy and The Rats zenekar oszlopos tagjai voltak, akik sok érdekességet megosztottak az olvasókkal.

Szabi: Mennyivel másabb Miskolcon játszani, mint az ország többi részen?

Paddy And The Rats: Miskolc mindig is a szívünk csücske marad, hiszen itt kezdődött minden. Amikor itthon játszunk, talán a megfelelési kényszer is nagyobb rajtunk, mert szeretnénk a legjobbat adni a mindig lelkes miskolci embereknek. 🙂...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában