A hét legjobb képei

2020.10.24. 12:00

Ősz a Bükkben és '56-os megemlékezések – a 43. hét legjobb képei

Heti összefoglaló a hét legérdekesebb fotóival. Nézze meg Ön is!

Az 1956-os forradalom emlékére koszorúztak a Miskolci Egyetemen

Megyeszerte rendeztek ünnepélyeket az 1956-os forradalom és szabadságharc emlékére. Miskolcon a járványhelyzetre való tekintettel a Miskolci Egyetem vezetése úgy döntött, hogy idén elmarad az ilyenkor szokásos ünnepi műsor, de az egyetem honlapján egy ünnepi összeállítással emlékeztek meg az ’56-os egyetemi eseményekről és a forradalom egyetemi áldozatairól.

A Magyar Kormány célja a klímaváltozás elleni fellépés, amiben jelentős szerepe van az Agrárminisztérium által kezdeményezett Országfásítási Programnak. Az őszi és a tavaszi időszakban a Településfásítási Program keretében országszerte mintegy 500 településen ültetnek fákat. Sajóvámoson csütörtökön dr. Feldman Zsolt mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkár, Demeter Zoltán országgyűlési képviselő és Váradi Lajos polgármester vett részt a programban. A Rákóczi úton huszonhárom szilfa gazdagítja a település zöld területét a továbbiakban.

 

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában