kezdeményezés

2020.09.06. 13:30

Ilyen még nem volt

Soha nem látott kezdeményezéssel rukkolt elő a Bodrog-parti város sportegyesülete.

Kolodzey Tamás

Forrás: Olvasónk küldte

„Szüleink, nagyszüleink azt tanították nekünk, hogy ha vendégségbe megyünk, illik valamilyen ajándékot vinnünk – mondta Belicza János, a Sárospataki TC klubigazgatója, majd hozzátette: – A Szent Erzsébet szülőhelyén működő egyesületünk új kezdeményezéssel rukkolt ki. A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei első osztályú labdarúgócsapatunk idegenbeli mérkőzésein ajándékkal kedveskedünk a hazai együttes egyik tehetségének.”

Csatlakozni készülnek

Az eddig példátlan ötlet keretében az első két ilyen találkozó már lezajlott: a patakiak Abaújszántóra és Aszalóra látogatottak a napokban. A város és a község jutalmazott utánpótláskorú labdarúgói nagyon örültek a meglepetésnek, amelyet Aros Jánostól, Sárospatak polgármesterétől és Sikora Attila alpolgármestertől, Zsófi József szakmai igazgatótól és Tőrös Gábortól, a Pataki légió főszurkolóinak vezetőjétől vehettek át.

A már-már megható kezdeményezés felkeltette a megyei labdarúgásban dolgozók érdeklődését, és több klub is jelezte, hogy csatlakozni fog az akcióhoz.

(A borítóképen: Az abaújszántói Varga Krisztofernek Aros János (középen), Sikora Attila és Popják Eszter abaújszántói jegyző gratulált)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában