díjak

2020.09.22. 19:30

Gyémántokat kapott a tapolcai barlangfürdő

Imázsfilmjével és programjaival nyert Gyémánt díjakat a Magyar Marketing Szövetségtől a miskolctapolcai barlangfürdő.

Nyikes Zita

Forrás: Miskolctapolcai Barlangfürdő Facebook-oldala

Minden évben odaítéli a Magyar Marketing Szövetség a szövetség által alapított Városmarketing Gyémánt díjakat. Miskolc minden évben több gyémántot is elhoz.

Pályázni a 2019. január 1. és 2020. február 29. között megvalósított aktivitásokkal lehetett. Miskolc városa az újságíróknak szervezett úgynevezett study tourokkal, a Bartók Plusz Operafesztivállal, a CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivállal, a Miskolc-logós ajándéktárgyak promóciójával, a barlangfürdő imázsfilmjével és egész éves színes programjaival, az adventi programok arculatával, az Avasi Borangolással, az Avasi Kvaterka rendezvénysorozattal, a Miskolc Csoport arculat megtervezésével és bevezetésével, a Miskolc Csoport sportnapjával és a Kocsonyafesztivállal aratott sikert.

A barlangfürdő igazi kuriózum a világon, ugyanis kevés olyan fürdő van, ahol természetes barlangban fürdőzhetnek a látogatók. A gyógyvizű források fölött tornyosuló sziklák barlangjaiban kialakított fürdő jótékony klímájával és különleges, alacsony sótartalmú, 30 fok körüli termálvizével Európában egyedülálló. A víz és a barlang klímája gyógyhatású, főként ízületi betegségek esetén ajánlott, de mivel sótartalma alacsonyabb, mint a gyógyvizeké, korlátlan ideig lehet benne fürdőzni. A természetes barlangrendszerben kialakított medencék egész évben folyamatosan vonzzák a vendégeket, akik felejthetetlen élménnyel gazdagodnak Miskolctapolcán.

(A borítóképen: Kuriózum a különleges hangulatú környezet)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában