A hét legjobb képei

2020.09.19. 12:00

Állásbörze, adományok, fotókiállítás – a 38. hét legjobb képei

A 38. hét a jó cselekedetek jegyében telt, adományozás, hulladékgyűjtés a Bodrogon. Nézze meg Ön rövid összefoglalónkat!

Kardos Katalin

Négy nap alatt több mint öt és fél tonna hulladéktól szabadították meg az I. Bodrogi PET Kupa önkéntesei a folyót. A héten átadtuk a Miskolci Petőfi Sándor Általános Iskola kórházi tagozatának az elmúlt hetekben összegyűjtött sok-sok tanszert is. A kórházban tanuló kisdiákok nem is akarták elhinni, hogy ilyen sok néni és bácsi gondolt rájuk.

A héten zajlott az Észak állásbörzéje – a Tudomány és Technika Házában – a rendkívül nagy számban megjelent munkakeresőknek lehetőségük adódott megismerkedni a megyében jelen lévő cégek által nyújtotta lehetőségekkel.

Nem mellékesen a héten nyílt meg munkatársunk fotókiállítása is.

Kollégánk gyakran barangol az erdőben, és olykor olyasmit is észrevesz, amire az egyszerű kirándulók fel sem figyelnek. Mivel a nehéz fényképezőgépét nem cipeli magával, mobiltelefonjával készít varázslatos természetfotókat. Mint mondta, képei nemcsak esztétikai élményt nyújtanak a néző számára, hanem arra tanítanak, hogy a természet kincseit óvni és őrizni kell. Ha nem látta még, érdemes megnézni!

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában