A hétvége legjobb képei

2020.08.10. 18:00

Labdarúgó mérkőzések, orgonák éjszakája, kánikula

Ez a hétvége sem telt el események nélkül. A fotósaink ismét fantasztikus képeket készítettek.

Zöldi Anikó

DVTK tartalék vs.Termálfürdő Tiszaújváros

Fotó: Vajda János

A hétvége eseményei néhány gondolatban:

Szokatlan helyszíneken csendült fel szombaton a muzsika az Orgonák éjszakája koncertsorozat keretében. Az országos program egyik fő helyszíne Miskolc volt. Az orgonaművészek többek között játszottak a Búza téri piacon, a Selyemréti Strandfürdőn és a Szinva teraszon is. Sztahura Ágnes négy helyszínen népszerűsítette a zeneirodalom legszebb orgonadarabjait.

Igazi, nyári hétvége volt. Az emberek mindenféle praktikát bevetettek a kánikula elviselésére.

Elkezdődött a Jókai városrészt népszerűsítő programsorozat szombaton. Egy hétig látható szabadtéri helytörténeti kiállítás nyílt a Fábián Malom melletti téren. Az eseményen felszólalt Szopkó Tibor területi képviselő és Tóth Arnold muzeológus, a kiállítást összeállító történész. Augusztus 15-én, szombaton városrészi családi napra várják az érdeklődőket, akiket a Csodamalom Bábszínház szórakoztat majd.

Meggyőző ízelítőt kapott a közönség szombaton este a Filharmónia Magyarország szervezésében tartott Muzsikáló udvar koncerten a műfajból. Ilyen a jazz – ez volt a címe a műsornak, amelyben fellépett Gaál Zsófia (ének – képünkön), Bágyi Balázs (dob), Balásy Szabolcs (zongora) és Horváth Krisztián (basszusgitár). A sorozat augusztus 22-én folytatódik.

Ne maradjatok le a hétvége legjobb képeiről!

A hétvége leglátványosabb képei itt tekinthetőek meg!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában