A hét legjobb képei

2020.08.29. 12:00

Gólyatábor, Avalon iskola, miskolci közgyűlés – a 35. hét legjobb képei

Tekintse át heti összefoglalónkkal a hét legfontosabb eseményeit, a hét legérdekesebb fotóival mutatjuk be röviden!

Kardos Katalin

Gólyatábor a Miskolci Egyetemen 2020.

A vidéki városok közül Miskolc büszkélkedhet elsőként a tavaly nyílt Avalon Nemzetközi Iskolának köszönhetően azzal, hogy az új akkreditáció által a Cambridge Assessment International School egyik alapfokú tagiskolája lett. Ebből az apropóból a hejőcsabai Avalon International School épülete előtt kedden zászlófelvonással tisztelgett az iskola vezetősége.

A Miskolci Egyetem egyik kollégiuma előtti gyepen hatalmas kondérban főtt az ebéd a frissen felvett hallgatók számára rendezett gólyatábor második napján. Első pillantásra a rendezvény semmiben sem különbözött a korábbi évekétől, de amikor közelebb mentünk, érzékelhető volt, hogy a megszokottnál sokkal kevesebb fiatal van és a közöttük lévő távolság is jóval nagyobb. A hangulat viszont, az óvintézkedések betartásának ellenére is, remek volt.

Pénteken megkezdte munkáját a miskolci közgyűlés, az eseményekről élőben tudósítottunk.

A sport területén sem állt meg az élet, a héten tartotta edzőtáborát a szabadfogású felnőtt és junior birkózó válogatott, fotósunk náluk járt. Valamint megkezdte a munkát a DVTK Jegesmedvék új trénere is.

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában