egyetemi ponthatárok

2020.07.23. 11:00

Pont Ott Parti nélkül

Július 23-án, csütörtökön hirdetik ki az egyetemi ponthatárokat. Idén nem lesz hozzá közösségi esemény.

Apagyi Beáta

Forrás: Shutterstock/illusztráció

Az előző évekhez hasonlóan július végére esik a felvételi eredmények kihirdetése. A továbbtanulásra várók ekkor szembesülhetnek azzal, hogy melyik felsőoktatási intézményben kezdhetik meg tanulmányaikat szeptembertől.

Megtudhatják a portálunkon

A korábbi években Miskolcon is rendeztek eredményvárót, úgynevezett Pont Ott Partit a diákoknak, akik együtt izgulhattak, együtt örülhettek, támogathatták egymást az eredmények alakulásának fényében. Megkeresésünkre a város önkormányzatának sajtóosztálya közölte: a járvány­ügyi helyzetre való tekintettel Miskolc önkormányzata az idei évben nem szervez a felsőoktatásba felvételiző diákok részére Pont Ott Partit. A rendezvényt más formában és halasztott formában sem tervezi megszervezni a város. A Miskolci Egyetem ponthatárait az érdeklődők csütörtök este online felületünkön, a boon.hu oldalon, pénteken pedig lapunk aktuális számában is megtalálják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában