Kerékpár túra

2020.07.04. 08:00

Kitekernek vasárnap az Ónodi várhoz

A Miskolci Csajok a Bicajon és a Micikli szervezésében, a Bombastic Kerékpár támogatásával ismét megrendezik az Ónodi Vár túrát, immár 3. alkalommal vasárnap.

Horváth Imre

Forrás: Shutterstock/illusztráció

A túra családias, lassú tempós, gyermek barát, kutya barát, kocabringás, kis forgalmú utakon, kerékpárúton haladnak a résztvevők végig.

A tervezett útvonal Miskolc Kemény Dénes uszoda – Hejő patakkal párhuzamosan,- Mc. Szirma – Kistokaj – Mályi – Nyékládháza – Ónodi Vár – Sajópetri – Kistokaj – Szirma – Hejő patak – Kemény Dénes uszoda. Találkozó, érkezés a rajthoz: 8:30 -tól, indulás: 9:00 Kemény Dénes Sportuszoda (Egyetemváros), időtöltés a várnál 45 perc. A célállomásnál ismertető előadás az Ónodi Várról amelyet Ónod város polgármestere tart.

A szervezők azt kérik mindenki csakis jó műszaki állapotú kerékpárral érkezzen, valamint az írott és íratlan közlekedési szabályokat, etikát mindenki köteles betartani. Bukósisak fejvédő használata kiemelten ajánlott!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában