Szirma

2020.06.25. 19:30

Megújuló útszakasz Miskolc-Szirmán

A Miskolc-Szirma belterületi útvonalán megvalósuló útfelújításról tartott tájékoztatót Csöbör Katalin a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője és Peiker Tamás a Magyar Közút Nonprofit Zrt. megyei igazgatója szerdán.

Pap Gyula

Forrás: Shutterstock/illusztráció

Az útfelújítás miatt forgalomkorlátozásra kell számítani az adott útszakaszon, a Miskolci utcán. A beruházás azt a célt szolgálja, hogy egy biztonságos, megújult úton vezesse át az Y-híd beruházása miatt várhatóan megnövekvő forgalmat – mondta el Csöbör Katalin. A munkálatok június 26-án kezdődnek és előreláthatólag július első napjaiban fejeződnek be. A felújítás ideje alatt részleges forgalomkorlátozásra kell számítaniuk az arra közlekedőknek, félpályás zárások mellett jelzőőr vagy forgalomirányító lámpa szabályozza a forgalmat – ismertette Peikert Tamás.

A menetrendszerinti autóbuszjáratok változatlan útvonalon közlekednek majd, azonban kisebb fennakadásokra és késésekre lehet számítani. A közlekedők megértését és türelmét kérik ezen időszak alatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában