Mávinform

2020.05.07. 13:30

Szerencs és Nyíregyháza között pótlóbuszok közlekednek péntektől

A Miskolc–Szerencs–Nyíregyháza vonalon május 8-tól június 19-ig egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek. A vonalszakaszon komplex felújítást végeznek a vasúti pályán, állomások vágányain és a felsővezetéken.

Debrecen, 2019. június 3. Felszálló utasok. Már a XIX. század óta a hazai vasútforgalomban fontos szerepet játszó Szolnok - Debrecen - Nyíregyháza - Záhony vonalon ma is jelentõs utas és teherforgalom érinti a debreceni vasútállomást. MTVA/Bizományosi: Oláh Tibor *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt.

Forrás: MTI / MTVA / Bizományosi

Fotó: Oláh Tibor

Szerencs és Nyíregyháza között pótlóbuszok szállítják az utasokat. Az InterCity-k helyett közvetlen IC-pótlóbuszokkal utazhatnak, melyek csak Tokajban állnak meg. A kör-InterCity vonatok Nyíregyházáig járnak, így csak a Keleti pályaudvar–Miskolc–Szerencs–Nyíregyháza illetve Nyíregyháza–Debrecen–Szolnok–Cegléd–Nyugati pályaudvar viszonylatokban közlekednek – tájékoztatott a Mávinform.

A pótlóbuszok kapacitását úgy határozták meg, hogy az utasok egymástól legalább 1,5-2 méter távolságban tudjanak helyet foglalni a fertőzésveszély elkerülése érdekében. A kör InterCityk Nyíregyházáig közlekednek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában